• https://www.facebook.com/LIG.BU/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05054284313
  • https://www.instagram.com/ebu.medya/
  • https://www.youtube.com/channel/UCJb7pyWlNWDmZGt2vtPlAwg
Site Haritası
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.935533.0675
Euro35.748235.8914
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam191
Toplam Ziyaret1303339
ŞAMPİYON TURNUVADAN ÇEKİLME KARARI ALDI..

ŞAMPİYON TURNUVADAN ÇEKİLME KARARI ALDI..

Turnuvamıza Yedek Takımlarımızdan bir takımı katmak için gerekli görüşmeleri yaptık. Bu takımı yarın açıklıyor olacağız.

Turnuvamızda çok değil 4 sezon önce şampiyon olan LEGİONS takımı turnuvadan çekilme kararı aldıını iletti.

Kadro olarak bize göre turnuvadaki 21 takımla kıyaslandığında 10. sıralara koyabileceğimiz bir kadrosu bulunan  LEGİONS un bu kararı hayret edici olarak karşılanacaktır. 

Turnuvaya ilk hafta GÜNEŞLİ ye 5-4 mağlup olarak başladılar. Sonrasında bu turnuvanın en iyi takımlarından olan HECTOR WEAR a 7-4 yenilen LEGİONS takımı iki haftada sıfır puan alarak, üçüncü hafta VALİDESUYU maçına çıkacaktı.

Turnuvanın favorilerinden olan VALİDESUYU maçından 12-1 gibi çok farklı bir hezimetle ayrıldılar ve belkide onların kırılma maçı bu maçtı. 

Son olarak FATİH DERBİSİ olarak adlandırdığımız 4. hafta maçları WOLVES CİTY ile yapıldı. Bu maçtan da beklediklerini alamayan LEGİONS turnuvaya havlu atma kararı aldı ve turnuvadan çekildi.

Bize göre bu karar çok erken alınmış bir karardı. 

Sıfır puanla 11. sırada yer alan LEGİONS takımı bizlere göre ciddi bir matamatiksel hesap yapmıştı.

7. sırada yer alan takımın sadece 3 puan ı olduğunu ve hemen üzerlerinde yer alan 4 takım ile oynamadıklarını ve daha önemlisi bu 4 takımın aldıkları puanları kımden nasıl aldıklarını hesaplayamadıkları ortadaydı.

MAÇ SAHA DA KAZANILIR ve TURNUVA MAÇLARI yenilseniz bile zevk alacağınız bir spor, etkinlik ve sosyal faliyettir. İşte bu gözle baktığınızda işler değişiyor.

NOT : LEGİONS takımı şampiyon olduğu 33. EBU MEYDA FUTBOL TURNUVASI nda lig maçlarında toplam 13 puan alarak gruptan cıkmıştır. İşin ilginç tarafı ise topladıkları 13 puanın 12 puanını son 5 hafta da toplamıştır. 


İNANMAK KAZANMANIN YARISIDIR

Tüm takımlara başarılar dileriz..

  
276 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Forma Sponsorumuz WWW.SPORFORMA.NET