• https://www.facebook.com/LIG.BU/
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=05054284313
  • https://www.instagram.com/ebu.medya/
  • https://www.youtube.com/channel/UCJb7pyWlNWDmZGt2vtPlAwg
Site Haritası
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar45.281345.4627
Euro53.187053.4001
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam573
Toplam Ziyaret1714472
EBU MEDYA 7. HAFTA DİSİPLİN KURULU KARARI BELLİ OLDU...

EBU MEDYA 7. HAFTA DİSİPLİN KURULU KARARI BELLİ OLDU...

Turnuvamızın 7. hafta maçları tamamlandı. 

Son haftalarda özellikle bilerek ve isteyerek yapılan bazı tavır, davranış ve söylemler dikkatimizden kaçmadı. Özellikla bazı takım ve oyuncuların ma ve hakem fark etmeksizin aynı tavırları göstermeleri tarafımızdan gözlemlenmeye devam etmektedir. 

Bu hafta aşağıdaki maçlardaki durumlar tespit edilmiştir.

1-) PAŞA MADRİD - ARNAVUTKÖY maçında saha içerisinde harika ve seyir zevki mükemmel bir maç oynanırken, iki takımın sorumlularının davranışları dikkat çekti. Öncelikle ARNAVUTKÖY takım sorumlusu MAHMUT YILMAZ maçın hakemine bir kaç pozisyonda serzenişte bulunurken, aynı dakikalarda PAŞA MADRİD takım oyuncusu ve sorumlularından UĞURCAN AKKAYA nın da hakem yüksek sesle bağırması ve tehtid vari söylemleri tarafımızdan not alınmıştır. 

KARAR: 
Öncelikle EBU MEDYA DİSİPİLİN KURULU olarak bu tur söylem ve davranışları kesinlikle kabul etmiyoruz. Tekrarı halinde daha büyük cezaların verileceğini belirtmek istiyoruz. ( Not: Bunun bir tehtid olarak alıgılanmaması, aksine tüm izleyecilerinde ortak fikri olan daha sakin ve güzel ortamlarda keyifli maç izlemek adına uyarı olarak algılanmasını temenni ederiz)
- ARNAVUTKÖY takım sorumlusu MAHMUT YILMAZ ın yüksek sesle itirazları ve rakip takım oyuncusuyla tartışmasının yanı sıra maç atmosferinin bozulmasına sebebiyet vermesinden dolayı 1 MAÇ CEZA ve UYARI CEZASInın verilmesine ve benzer bir durumun yaşanması durumunda bu UYARI CEZASI nıda dikkate alarak çok ciddi kararlar alınabileceğini hatırlatmak isteriz.

- PAŞA MADRİD takım sorumlusu UĞURCAN AKKAYA nın yüksek sesle itirazları ve rakip takım oyuncusuyla tartışmasının yanı sıra maç atmosferinin bozulmasına sebebiyet vermesinden dolayı 1 MAÇ CEZA  ve UYARI CEZASI nın verilmesine, ayrıca hakeme tehdit vari söylem ve imada bulunmasından dolayı ayrıca 1 MAÇ extra CEZA  verilmesine ve bunların yanında benzer bir durumun yaşanması durumunda bu UYARI CEZASI nıda dikkate alarak çok ciddi kararlar alınabileceğini hatırlatmak isteriz.

2-) HAZARŞAH - ATLETICO DRAMAN maçının genelinde gergin ve karşılıklı olarak rakibe saygı duyulmayan bir maç izledik. Bazı oyuncuların maç atmosferinin dışına çıktığı ve rakip takımda bazı oyuncuları hedef aldığını gördük. Maç içerisinde seyir zevki çok kötü ve devamlı olarak iki takımında kendileri haklıymış gibi hakeme  serzenizde bulunmaları dikkatlerden kaçmadı. 
Ayrıca maçın bitiş düdüğünden sonra saha dışında yaşanan bir pozisyonda oyuncuların bir birlerine temasda bulunduğu ve bu temasın hem o anda, hemde ayrıca tesis kameralarından kaydedildiğini bildirmek isteriz.

KARAR:
-ATLETİCO DRAMAN oyuncusu ve takım sorumlusu EMRE ÇILDIR in EBU MEDYA DİSİPLİN KURULU tarafından MEN edilmesine karar verilmiştir.

-ATLETİCO DRAMAN oyuncusu MUHARREM ÇOŞKUN un EBU MEDYA DİSİPLİN KURULU tarafından MEN edilmesine karar verilmiştir.

-HAZARŞAH oyuncusu MEHMET NURİ ÖZTAŞ ın EBU MEDYA DİSİPLİN KURULU tarafından 3 MAÇ oynamama cezası verilmesine karar verilmiştir.

-HAZARŞAH oyuncusu MAHSUN ÖZTAŞ ın EBU MEDYA DİSİPLİN KURULU tarafından 2 MAÇ oynamama cezası verilmesine karar verilmiştir.

-HAZARŞAH oyuncusu NUR AHMET İDE nın EBU MEDYA DİSİPLİN KURULU tarafından UYARI CEZASI verilmesine ve benzer bir durumun yaşanması durumunda bu UYARI CEZASI nıda dikkate alarak çok ciddi kararlar alınabileceğini hatırlatmak isteriz.

-HAZARŞAH oyuncusu İSMAİL ANIK ın EBU MEDYA DİSİPLİN KURULU tarafından UYARI CEZASI verilmesine ve benzer bir durumun yaşanması durumunda bu UYARI CEZASI nıda dikkate alarak çok ciddi kararlar alınabileceğini hatırlatmak isteriz.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

GÜZEL BİR TURNUVAYI ÇİRKİNLEŞTİREN HER DAVRANIŞA CİDDİ CEZALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR.

Tüm takımlara başarılar dileriz.

7. HAFTA SONRASI KART VE CEZA DURUMUNUN SON HALİ İÇİN ... TIKLAYABİLİRSİNİZ... 

  
144 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
YENİ FORMA SPONSORUMUZ